top of page
Writer's pictureBea Konyves

Șosetele Fericite


Deși am ieșit puțin azi și aș fi putut să fac o poză pantofilor mei obișnuiți, am fost atât de fericită că mi-am extras Șosetele Fericite din sertar încât am decis să le fac pe ele Pantofii Murdari de azi.


De asemenea, Șosetele Fericite îmi reflectă starea în mod neașteptat. E sezonul deadline-urilor. Am de analizat niște articole de critică literară, să îmi termin piesa de teatru și să scriu o aplicație pentru unul din proiectele organizate de DEIS anul acesta. Și vreau ca toate astea să fie gata în weekend. Simt presiune, dar toate aceste task-uri mă fac fericită.


A trebuit să mă întorc la preaiubitul meu roman - Frankenstein să citesc niște referințe critice de la finalul ei. Nu prea pot să descriu fericirea pe care o simți atunci când deschizi o carte pe care ai adorat-o și te uiți printre notițele pe care le-ai făcut în timp ce citeai și să recitești pasaje. Apoi, tema piesei mele de teatru este, din nou, ceva despre care îmi face foarte mare plăcere să vorbesc și să scriu. O să vă zic totul despre ea când va fi gata. Și nu în ultimul rând, aplicația îmbină cele două mari pasiuni ale mele - voluntariatul și scrisul - să folosesc limbajul specific și să mă gândesc la competențe și lecții învățate mă face mereu să zâmbesc.




6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page