top of page
Writer's pictureBea Konyves

Învățând despre Media & Information Literacy*




Am participat la primul seminar despre Media & Information Literacy (*alfabetizare digitală, în traducere liberă) facilitat de Agenția Națională pentru Educație din Finlanda în colaborare cu SALTO Participare & Informare. Și din nou trebuie să vă zic cât de mult ador să fiu lucrător de tineret și blogger/scriitor. Abia aștept restul seminariilor din serie!


Azi a fost doar o introducere, dar deja am început să învăț lucruri noi și, ca de obicei după o sesiune faină, mă simt empowered și plină de energie. Mi-a rămas mintea pe un concept pe care probabil o să-l cercetez zilele astea - activism online de tineret. Am atâția prieteni care fac deja asta și o fac și eu, dar pur și simplu nu știam că are și un nume. Multe chestii faine pot fi făcute cu acest concept!


Cea mai tare chestie despre acest seminar (și în general la toate câte se întâmplă acum în online) este că poți vorbi cu oameni din atâtea țări diferite. Am vorbit cu un psiholog din Slovacia, un lucrător de tineret din Serbia și un lucrător de tineret din Finlanda care face asta de 25 de ani (vă dați seama, eu am doar 20 de când trăiesc). Sper că toate aceste oportunități online internaționale vor rămâne pe aici chiar și după ce e gata pandemia și o să devină o parte din „Noua Normalitate”.

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page