top of page
Writer's pictureBea Konyves

Într-adevăr un Bestseller



Acum câțiva ani am citit Cimitirul Animalelor. Este una dintre puținele cărți pe care nu mi le-am cumpărat, am împrumutat-o de la o prietenă. Îmi aduc aminte că pe atunci nu eram sigură că o să-mi placă Stephen King. Îmi place horror, el e cunoscut ca autor horror, dar mă gândeam că o fi supraestimat. Și în ziua de azi îmi doresc să-mi cumpăr propriul volum din Cimitirul Animalelor și să îl recitesc, dar niciodată nu o găsesc la reducere.


Duminică dimineață am început să citesc ‘Salem’s Lot. Azi e Marți și deja am citit jumătate (asta înseamnă mai mult de 350 de pagini). Nu mă pot opri din citit. O ador. De asemenea, King are un stil de scris fascinant. Nu-i de mirare că e bestselling author.


Anul viitor am ales să studiez bestseller-uri internaționale ca modul opțional la facultate. Abia aștept să sap mai adânc în secretele scriitorilor și romanelor care au ajuns atât de populare.



P.S. Imaginea e puțin cam veselă pentru Stephen King, dar dacă era să aștept o zi ploioasă aș fi terminat cartea asta și încă vreo cinci.


6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page