top of page
Writer's pictureBea Konyves

Încă o zi PLINĂ



Pfuf… Asta a fost încă o zi plină. Iar mâine am o ședință dimineața și atelierul de creative writing seara. Dar hai să luăm zilele una câte una și să că zic azi despre azi și mâine despre mâine.

Am fost speaker la o conferință azi - Tineri în Context Urban by DEIS. Asta a fost prima dată când am fost un speaker „oficial” la un așa eveniment. Am mai fost invitată la emisiuni tv/online, am avut mici intervenții pe la evenimente și am găzduit concerte, ateliere și cafenele publice, dar acum am fost prima dată speaker. Am vorbit despre European Youth Climate Pact (Pactul Verde European pentru Tineret), una dintre inițiativele Baia Mare #play2023. Pentru a afla mai multe despre asta, aruncați un ochi pe pagina noastră de Facebook cât încă e caldă.

ASTEA sunt oportunitățile de care noi, tinerii, avem nevoie. Avem nevoie să fim susținuți cât timp ieșim din zona de confort (nu să fim forțați să ieșim de acolo) și avem nevoie să fim plasați în contexte în care putem experimenta și crește. Sunt o tânără care locuiește în Londra, sunt implicată și aici printr-o organizație și mereu pândesc contexte de învățare. Dar, niciodată nu am găsit ceva mai bun decât ce îmi oferă Baia Mare. De aceea vreau să pun orașul într-un context internațional și de aceea sper cu tot sufletul și cu toată inima mea că Baia Mare va deveni Capitală Europeană a Tineretului 2023.

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page