top of page
Writer's pictureBea Konyves

Începe să arate a… încă un lockdown



Chiar ieri vă ziceam că erau prea mulți oameni pe la magazine. Nu o să zic că acest nou lockdown e mâna karmei, dar e karma. Nu sunt fericită că se întâmplă asta, dar oamenii chiar trebuie să învețe să aibă grijă de ei și de alții. Și din moment ce multora nu le place să respecte măsurile de siguranță, singura soluție este să stai acasă, în lockdown.


Am citit titluri de articole de genul „Crăciunul e anulat” sau „Boris a furat Crăciunul”... Îmi pare rău, toată lumea, dar Crăciunul nu înseamnă nimic dacă nu suntem în siguranță. Prefer un Crăciun în siguranță departe de casă decât să-i pun pe cei dragi în pericol. Pot să-i văd pe toți prin Skype, Zoom, Duo, Discord, Facebook Messenger, WhatsApp, Google Meets, Microsoft Teams sau orice alte aplicații de sunat mai există. M-am săturat de toate aceste articole care inspiră frică.


Nu-s jurnalistă, dar sunt scriitoare și blogger. Scriu narațiuni ficționale bazate pe anxietate atunci când vreau să cresc gradul de conștientizare, dar atunci când vreau să informez o fac într-un ton neutru. Nu avem nevoie de frică, ci avemn nevoie să înțelegem ce se întâmplă. Frica ne face să ne comportăm irațional.


3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page