top of page
Writer's pictureBea Konyves

În pantofii Americani ai vărului meu



Salut, numele meu este Casian. Am început ieri primul meu blog, The Tales of a Photographer (Poveștile unui Fotograf). Azi se pare că sunt înlocuitorul verișoarei mele, Bea. Mulți dintre voi s-ar putea să nu știți că în acest moment am o pasiune foarte mare pentru fotografie. Izolarea mi-a oferit cu siguranță șansa de a-mi dezvolta abilitățile făcând research și uitându-mă la videoclipuri.


Unde locuiesc eu, clasa a 5-a face „învățământ la distanță”. Folosim tehnologie de la Google (Google Classroom, Meet, etc.) pentru a rămâne conectați cu profesorii și elevii. Din moment ce nu prea ieșim afară (deși tare mi-ar plăcea) pantofii mei rămân absolut curați. Nah, glumesc. În continuare îi ajut pe ai mei prin casă și prin curtea mea super noroioasă. Totuși, îmi petrec majoritatea timpului la biroul meu „de școală”, lucrând. Ador să scriu, așadar de fiecare dată când profesorul ne dă teme opționale de scris, eu le fac!


Azi nu s-a întâmplat nimic prea interesant, așa că stau în casă cu familia. Afară bate vântul și plouă, așa că nu e de ieșit. Mă simt cumva pedepsit pentru că nu pot să ies în parc și să fac poze. Învățământul la distanță are totuși niște avantaje, cum ar fi lipsa bullying-ului și mai puține lucruri care să mă distragă, așa că pot să termin tot ce am de făcut mai repede. Până una alta totul e bine, cât timp suntem sănătoși și scriem blog-uri. Poate într-o zi ne vom pune cu toții în pantofii noroioși sau curați ai altora.


**

Text scris de vărul meu, Casian

Poza, de asemenea, e făcută de Casian și editată puțin de Jeanine.

E musai să aruncați un ochi la blog-ul lui super fain! https://thetalesofaphotographer.blogspot.com/


11 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page