top of page
Writer's pictureBea Konyves

Vântul Cercetării


Dacă ieri a fost despre a explora natura, azi a fost despre a explora Frankenstein și natura ca femeie și inversarea rolurilor sexelor și Mary Shelley. A fost o zi cu ploaie și vânt (88 - 102 km/h) așa că am petrecut-o înconjurată de cărți.



Aceasta e prima dată când merg atât de adânc în spatele unei cărți și/sau unui autor. Am citit 7 articole de critică literară despre Frankenstein și mai vreau să printez și citesc încă 3 săptămâna asta. Mă bucur că am găsit dovezi care să-mi susțină teoria despre roman (după cum am promis, voi scrie un articol despre asta după ce sunt gata cu eseul).


Cercetarea poate fi chiar distractivă atunci când te pasionează subiectul și găsești articole care sunt pur și simplu o plăcere de citit. Articolele mele preferate sunt cele în care criticul pare a fi egal cu tine, un prieten care știe multe despre ceva și își împărtășește cunoștințele cu tine. Explicațiile simple, fără cuvinte complicate, sunt de obicei cele mai valoroase atunci când vine vorba de ceva atât de abstract ca și literatura.

6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page