top of page
Writer's pictureBea Konyves

Viking-ul a cucerit un nou loc





Salut, numele meu e Ragnar (commonly known as Ari), și probabil mă cunoașteți datorită multitudinii de desene pe care le-am făcut aici și promovarea pe care mi-a făcut-o Bea.


Fix acum 6 zile m-am mutat. Așteptam acest moment de multă vreme, din 2015, dar acum vreo 10 luni a devenit o necesitate. După multă muncă de convingere și după ce au înțeles ai mei că e decizia corectă, m-am mutat. Unii ar spune că e sunt răsfățat dar niciodată în viața asta nu m-am simțit mai fericit. Mă simt liber, evadând din majoritatea lucrurilor care m-au făcut să trec prin episoade depresive, atacuri de panică și mai rău. De când m-am mutat mă simt mai bine, iar treburile casnice nu mă deranjează deloc - mă simt bine făcându-le, le fac mereu în felul meu. Mereu am muzică, un video sau orice altceva pornit. Nu m-am simțit nicidată mai viu, și chiar dacă depresia și alte probleme mintale nu au disărut de tot simt că sunt mai bine și mai matur în fiecare zi. Cum zicea cineva, „New level unlocked”. Viking-ul ăsta va reuși.


În sfârșit pot să numesc încă un loc acasă cu adevărat (pe lângă teatru) și nu doar să o spun pentru că așa ar trebui să spui locului în care locuiești. Am făcut acest loc să fie al meu, încă mai e nevoie de câteva ajustări personale, dar atunci când mă trezesc nu mai simt că vreau să se termine tot, nu mă mai simt la fel de stresat. Pot să fiu eu însumi și să nu trebuiască să înfrunt lucrurile toxice prin care am trecut.


Mutarea asta abia s-a simțit înfricoșătoare pentru că a fost ceva de care aveam nevoie, chiar aveam nevoie. Am ajuns la un punct din viața mea în care în sfârșit pot să merg mai mult în sus, dansând pe orice muzică îmi pun. Acesta e design-ul meu, ăsta sunt eu, sunt eu însumi pentru prima dată în viață, fără să fiu criticat sau să se țipe la mine. Așadar, salut din nou, mă numesc Ragnar și în sfârșit mă simt bine.


3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page