top of page
Writer's pictureBea Konyves

Unele cărți pur și simplu durează mai mult ca altele


Unele cărți pur și simplu durează mai mult ca altele și e atât de interesant să te gândești la asta. Am citit peste 700 de pagini într-o săptămână, dar în mai bine de două săptămâni am reușit să citesc mai puțin de jumătate din Homo Deus. Cartea e minunată și de fiecare dată când încep să citesc, nu mă pot opri. Și-atunci de ce îmi ia atât?


Sinceră să fiu, în ultimele câteva zile am avut tendința să rămân blocată în social media. Atâtea lucruri se întâmplă în jurul lumii în acest moment, că de fiecare dată când îmi deschid telefonul văd nenumărate articole, opinii și știri. Iubesc să citesc ce gândesc oamenii tot timpul, și mai mult în vremuri de criză. Și așa îmi petrec eu diminețile. După amiază am dedicat niște timp scrisului. Mi-a luat două zile să scriu și să traduc short story-ul pe care l-am postat ieri. (https://bit.ly/eu-eu-tu-ro)


Nu m-am dus departe de literatură oricum - fie că citeam postări din social media de pe telefon sau că scriam. Tot e puțin enervant că numa’ nu reușesc să termin cartea, dar e doar o chestiune de timp până o să o iau și o să devorez cât a mai rămas din ea. Mereu e așa.



6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page