top of page
Writer's pictureBea Konyves

Un studio foto în sufragerie



Viața cu un fotograf (Jeanine) e chiar distractivă. În afara faptului că e aproape oricând am nevoie de ceva poze mai complicate, are ea tot felul de teme pentru facultate care implică toată casa.


Acum câteva luni a făcut o ședință foto fascinantă cu picuri de apă, iar azi a început să lucreze la un tableau*. Pentru că suntem tot în lockdown, n-a putut merge la studioul facultății ei așa că a trebuit să improvizeze ceva acasă. În timpul plimbării noastre de ieri am găsit o jaluzea roz cu alb pe care a decis s-o adopte ca fundal pentru poze. Și-a adus tot echipamentul în sufragerie și gata a fost - un studio în sufragerie.



Bineînțeles, când a terminat cu tema ei am preluat eu locația și am avut propria ședință foto. Voi posta niște poze pe @beakony Instagram și poate voi și scrie un articol despre o carte pe care am citit-o în Septembrie 2020. Dar, știți voi, nu ar trebui să pui presiune pe fotografi să-ți editeze pozele, deci am s-o las pe Jeanine să le facă pe toate la timpul lor. E destul că-mi editează zilnic pozele pentru #MuddyShoes.


*Poză care arată ca o pictură.

5 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page