top of page
Writer's pictureBea Konyves

Un Sfat pentru Productivitate




Vremea caldă împreună cu presiunea adăugată de pandemie au afectat nivelul de productivitate al multor oameni. De asemenea, unii dintre noi devin productivi în grupuri cu alți oameni care lucrează în jurul nostru.


Productivitatea mea funcționează, în mare, dar uneori am de făcut mai multe decât vrea creierul meu. Deși are energia necesară pur și simplu zice „of măi...hai să citim”. Azi a fost una dintre acele „ori”, dar am avut oportunitatea să încerc ceva nou! Nu eram singura care se chinuia să-și folosească energia (vezi banda desenată de mai jos) așa că a apărut o idee - dacă am face o întâlnire pe Zoom unde ne punem toți pe „mute” și ne punem la treabă. Ne vedeam unii pe alții muncind și se simțea de parcă eram într-un birou. Toți am rezolvat lucruri.



Eu o ajutam pe Jeanine cu atestatul și am reușit să rămân concentrată aproape o oră. Nu am mai făcut asta de când lucram de la Centrul de Tineret. Dacă nu era întâlnirea de pe Zoom aș fi ajuns să-mi organizez folderele sau ceva (am avut tendința să fiu distrasă în mod special azi). Scopul meu în următoarele întâlniri pentru productivitate e să reușesc să scriu (sau să re-scriu) mai multe articole.


Vă recomand să încercați asta cu prietenii. Poate vă ajută și pe voi. Iar dacă sunteți din Baia Mare, haideți în grupul Quaranteens pe Facebook să fim productivi împreună.



5 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page