top of page
Writer's pictureBea Konyves

Trebuie să vorbim…


Uite, rafturile sunt goale. E extrem de greu să găsești lucruri esențiale inclusiv fructe, ouă, medicamente și chiar hârtie igienică. Asta nu e okay.


Nu spun că TU ești responsabil(ă) pentru asta. Nu am idee cine e responsabil, sincer. Totuși, consider că este responsabilitatea noastră ca membri ai unei comunități să fim conștienți de problemele din jurul nostru. Acest nou coronavirus este o problemă în sine și multe alte probleme au fost construite în jurul lui. Sunt extrem de îngrijorată pentru oamenii cărora li se termină mâncarea sau alte produse casnice și nu le pot găsi nicăieri.


Așadar, cu puțin (mai mult) ajutor de la prietenii mei, lansez un efect pentru camera de pe Facebook și o ramă pentru poza de profil de pe Facebook. Se pot găsi cu ușurință aici:


Camera Effect:


Profile Picture Frame:


Dacă vă plac, vă invit să le folosiți și să luați puțină inițiativă. Nu cumpărați mai mult decât aveți nevoie și dacă aveți cumva mai mult decât e necesar, vedeți dacă nu sunt alți oameni care au nevoie. Vorbiți cu oamenii de lângă voi. Avem aplicații pentru comunicare și social media, hai să le folosim. Oriunde ai locui, toți suntem implicați. De asemenea, stați înăuntru cât de mult posibil și aveți grijă. Hai să facem să fie cât mai ușor cu putință.



14 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page