top of page
Writer's pictureBea Konyves

Toate Zoom-urile posibile au fost azi



12.30 - 1.59 PM - primul Zoom al zilei. A fost o „ședință de lucru”.


2.00 - 2.59 PM - am intrat live pe alt Zoom să prezint câtorva viitori studenți Români care vor începe facultatea toamna asta, cum e viața la Greenwich. Au fost ajutați de aceeași organizație care m-a ajutat și pe mine cu procesul de înscriere - Edmundo - așa că mi s-a părut corect să le accept invitația. De asemenea, dacă plănuiești să studiezi în străinătate îți recomand serviciile lor. E gratis și sunt pur și simplu cei mai faini oameni.


3.00 - 6.15 PM - acest Zoom a început ca o altă „ședință de lucru” , dar cu DEIS. Întâlnirea oficială s-a terminat pe la 3.30, dar DEIS nu e doar o organizație, e o familie. Și așa, am început să discutăm tot felul de lucruri - despre noi și ce am mai făcut în izolare, despre viață și problemele societății. În final, am rămas doar eu și Diana, dar a fost o conversație de care aveam nevoie atât de mult.


Acum sunt obosită. În sfârșit am mâncat ceva și după ce postez aventurile de azi o să-mi opresc creierul (și probabil și laptopul). Mi-era dor să fiu obosită în felul ăsta. E așa frumos.




8 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page