top of page
Writer's pictureBea Konyves

The BEAr Necessities*


*Titlul acesta conține două jocuri de cuvinte. Unul e ‘bear’ - urs și ‘bare’ - strict, care în engleză se citesc la fel. Titlul e al unei piese din filmul Cartea Junglei care e cântată de ursul (bear) Baloo. Așadar e vorba de ‘necesitățile ursului’ respectiv ‘strictul necesar’. Al doilea joc de cuvinte este Bea în Bear.


Singurele provizii pe care le-am adunat sunt cărți. Le-am adunat de mult timp, nu doar pentru pandemia de Coronavirus. Mai am stilouri (cu cerneală) și agende. Și, bineînțeles, ceai și cafea. Strictul necesar.


Nu cred în cumpărături de panică. Merg la cumpărături o dată sau de două ori pe săptămână. Rareori stau mai mult de o oră pentru că vreau să prind ‘hopper fare’-ul - în Londra poți să iei oricâte bus-uri într-o oră pentru £1.5. UK-ul încă ține virusul sub control așa că pot să ies oricât vreau. Totuși, încerc să îmi limitez timpul petrecut afară pentru că mereu răcesc Primăvara - una din răcelile anuale programate - și chiar nu am chef să mă îmbolnăvesc în acest moment.


Ca de obicei, timpul petrecut înăuntru e timp petrecut cu ceai, scris, citit, jocuri și filme. Am început să lucrez la niște proză scurtă și mai am multe articole vechi de rescris.


*Look for the bare necessities

The simple bare necessities

Forget about your worries and your strife.



*Caută strictul necesar

Pur și simplu strictul necesar

Uită de griji și de certuri

10 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page