top of page
Writer's pictureBea Konyves

Romina are ‘Un blog random’



Acum 3 zile am făcut public blogul meu, după câțiva ani în care doar visam să fac asta. Nu i-am găsit un nume potrivit, așa că a rămas Un blog random. Dar încep să cred că acest nume i se potrivește pentru că nu aveam un plan pregătit de dinainte, ci doar am publicat postarea și am dezvăluit celorlalți ce am lucrat.


Îmi doream ca postarea să reprezinte un pas pe care cititorii îl fac către mine, ceva ce le-ar dezvălui cine sunt eu cu adevărat, chiar dacă am fost și sunt observată diferit din exterior. Dar nu mi-am făcut vreo așteptare, am spus că o să văd ce se întâmplă. Tocmai de aceea am fost foarte surprinsă că postarea mea a fost vizualizată de aproape 400 de ori, dar și de mesajele minunate și susținerea pe care am primit-o din partea celorlalți.


Dacă e să fiu sinceră, încă nu am realizat în totalitate că am făcut asta. Pentru o lungă perioadă de timp am crezut că pentru mine nu se vor întâmpla lucruri așa ca și pentru ceilalți și că o să rămân deoparte. Dar în acest moment cred că și pentru mine se întâmplă lucruri, dar într-un mod diferit și cel mai probabil random.


Aici e prima postare pe Un blog random https://bit.ly/desprrealbastru




26 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page