top of page
Writer's pictureBea Konyves

Plimbare, plimbare, plimbare




Să citești o carte bună cu ceva de băut, să te joci pe calculator, să te uiți la filme sau să vorbești cu prietenii sunt niște activități sănătoase de izolare. Dar asta nu e suficient. Deși eu am acceptat situația și m-am adaptat, sunt ca un câine și am nevoie să ies la plimbare.


Pentru noi izolarea este un context de a explora Bexley-ul, iar de fiecare dată când ieșim descoperim ceva nou - case drăguțe, păduri, parcuri, mașini vechi, flori &c - totul în apropierea casei. Un lucru pe care l-am observat (din nou) este cât de politicoși sunt oamenii pe aici. În plimbările noastre ne întâlnim deseori cu oameni în vârstă și când putem, încercăm să trecem strada ca să stăm la o distanță sigură de ei. Totuși, dacă nu e posibil să faci asta, de multe ori aleg ei să păstreze distanța decât să ne ceară nouă să o facem. De asemenea, mereu zâmbesc și îți mulțumesc că i-ai lăsat să treacă. Așa câștigi respect, arătând respect.


Știu că mai sunt mulți alții ca mine - oameni care adoră plimbările - și sper că există o modalitate prin care să vă îndepliniți și voi nevoia. Aerul e necesar pentru sănătatea noastră mentală și fizică. Aveți grijă de voi!


5 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page