top of page
Writer's pictureBea Konyves

Pizza din Cuptor



Nu puteți vedea pizza din cuptor, dar e acolo.


Nici pe mine nu mă puteți vedea mergând să cumpăr pizza, dar am fost afară pentru ea. Aveam nevoie de un motiv să ies din casă și acesta a fost perfect. Oricât de puțin îmi doresc să mă îmbolnăvesc și încerc să stau în casă, tot am nevoie să petrec măcar câteva minute afară din când în când.


Trebuie să vă zic ceva interesant. La micul supermarket din care am luat pizza, angajații îți cântăresc fructele/legumele și ating tot ce cumperi atunci când îți scanează produsele. Azi am observat că toți purtau mănuși chirurgicale și aveau dezinfectant în apropiere. La coadă oamenii păstrau distanța între ei. Toate aceste lucruri mărunte mă fac să mă simt în siguranță. Nu zic că toți oamenii și toate magazinele din Londra sunt așa, dar spun că există aceste oaze în care găsești siguranță și respect.


Ce plănuiesc să fac în următoarele săptămâni este să găsesc cât de multe oaze de genul și le voi ține minte și după ce trece pandemia. În aceste vremuri putem vedea lucrurile altfel. E un context de învățare și descoperire.

5 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page