top of page
Writer's pictureBea Konyves

Perspective Urbane



Viața orașului e plină de perspective diferite. Fiecare om pe care îl vezi are o poveste, dar de cele mai multe ori nu vei ajunge niciodată să știi ceva despre ea. Tot ce poți să faci sunt presupuneri. Ador să transform aceste presupuneri în povești, dar de această dată povestea mea nu duce la nimic mai mult decât alte presupuneri. „Am o urgență la lucru. Revin târziu.” e cel mai nou short story al meu și e inspirat dintr-una din Fotografiile Stradale făcute de Jeanine.



„Ieri am vrut să experimentez puțin cu Fotografia Stradală așa că m-am plimbat o vreme pe o stradă foarte ‘Românească’ și am încercat să fiu atentă la detalii - veți vedea câteva dintre ele pe @hwlng.j pe Instagram. M-am uitat la clădiri și apoi m-am uitat la oamenii care treceau pe lângă mine. Așa a apărut poza doamnei cu rochia roșie - scena mi-a atras atenția imediat. Apoi toată lumea a început să o interpreteze: o interpretare e story-ul lui Bea, dar altcineva o vedea ca o punte simbolică între generații (tinerii și bătrânii). Mereu încerc să fac poze care să-ți pună mintea în mișcare, și de aceea sunt tare mândră de asta. Am reușit!” (Jeanine)


Povestea mea e vagă. Foarte vagă. Veți face presupuneri. S-ar putea să credeți că personajul meu are o aventură pentru că e nefericită acasă, dar poate doar se simte mai bine la lucru, chiar dacă șeful ei e enervant și vorbește mereu despre problemele lui. Poate minte despre urgență, poate nu. S-ar putea să intre în hotel, sau s-ar putea să continue să se plimbe fără să se gândească la nimic. Sau poate nu e nimic din toate astea. Sincer, nici eu nu știu. Tot ce știu e că o femeie cu o rochie roșie aștepta la semaforul roșu în fața unui hotel și o mașină a trecut foarte aproape prin fața ei.



4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page