top of page
Writer's pictureBea Konyves

Pentru Jeanine,




Azi tu ar fi trebuit să fii cea pe tocuri iar eu aș fi purtat teniși. Nu că ar conta prea mult pentru noi, sincer. Oricum, azi tot termini oficial liceul.


Ai un examen de trecut și un avion de luat și imediat ce aterizezi, o să umbli pe propriul drum. La început e o senzație ciudată, dar odată ce realizezi că în fiecare zi ajungi mai aproape și mai aproape de obiectivul tău final e incredibil de empowering. Un tânăr care a avut contextul de a se descoperi cu adevărat în liceu nu poate să devină decât un tânăr adult super fain la facultate.


Pentru toți prietenii mei care termină azi liceul,


Ceremonia de absolvire și banchetul sunt niște momente care vin și pleacă. Aveți amintiri mult mai valoroase decât acelea. Se zice că liceul e cea mai frumoasă perioadă a vieții voastre. Nu e. Orice perioadă poate fi cea mai frumoasă. O parte din ce-i mai frumos a venit deja și mai urmează mult din ce-i frumos.


Sper să găsiți drumul care vi se potrivește cel mai bine. Nu vă fie frică să încercați, să eșuați și să încercați din nou. Puneți întrebări și rămâneți cu mintea deschisă la feedback. Totul va fi așa cum trebuie să fie.


Mult noroc și success tuturor!


**Această poză a fost făcută de V anul trecutla ceremonia mea de absolvire. E un vizionar.


6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page