top of page
Writer's pictureBea Konyves

Patrula Pisicilor



M-am întâlnit cu Fluff azi dimineață și de la pisică la pisică am auzit că avem un om scriitor în cartier. Sunt o pisică scriitoare așa că am fost foarte entuziasmată. Petrec mult timp afară la vânătoare de păsări și luând notițe științifice despre ele și, în timpul liber, scriu ficțiune. Am învățat să citesc și să scriu de la niște tineri care studiau pentru examene.


Fluff mi-a zis că acest om scriitor lucra la niște short stories foarte interesante și că se chinuia cu ceva ce experții numesc „gestionarea distanței psihice” - practic, cât de aproape e naratorul de personaj și cât de multe știe naratorul despre personaj. Așadar după ce a scris o vreme, a ieșit la o plimbare. Repede toate suratele mele feline m-au alertat, iar în câteva minute am întâlnit omul scriitor. Trebuie să zic, după o scurtă conversație, am fost chiar impresionată. Omul fotograf (despre care mi-a zis și Fluff) mi-a făcut niște poze și trebuie să recunosc că arăt miraculos.


Totuși, un lucru m-a marcat. Îi cunoșteam pe oamenii ăștia! Erau oamenii pe care îi protejam la Centrul de Tineret înainte să iau decizia de a călători în jurul lumii. Dar, vă rog, shh! Nu trebuie să afle că sunt pisica Silly. (Dacă cineva de la DEIS citește asta, să știți că mi-e dor de voi și că sunt în siguranță.)



4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page