top of page
Writer's pictureBea Konyves

Papucii (de casă) ai lui Bibi




De fiecare dată când simt că aș avea multe de zis și aș folosi mult prea multe cuvinte ca cineva să aibă răbdare să citească tot, fac liste. Buline, numere, emoticoane - toate ajută.


Deci, dacă ar fi să scriu despre zilele mele în pandemie, aș face o listă cam așa:

  • 👤 Sunt introvertită și a fost super interesant să trăiesc, pentru prima dată în viața mea, într-o lume care părea să ne favorizeze pe noi, nu pe cei extrovertiți.

  • 📚 Nu prea m-am putut concentra la citit. Încă am aceleași 3 cărți care așteaptă să le termin.

  • 💫 Am învățat o tehnică veche folosită în decorarea costumelor populare. E ceva ce am moștenit de la buni și are efectul magic de a mă ține focusată în prezent când nimic altceva nu funcționează.

  • 😰 Am suferit de anxietate. Destul cât să mă blocheze în unele zile, destul cât să am probleme cu somnul în unele nopți. E mai bine în ultima vreme, totuși.

  • 😸 Deisy (pisica de la Centrul de Tineret) locuiește cu noi acum și e terapie pură.

  • 💞 Am avut și încă am multe motive să fiu recunoscătoare: iubitul meu, membrii ai familiei, mentori, colegi, prieteni. Mi-e tare dor să-i îmbrățișez pe cei pe care nu i-am văzut față în față, dar nu m-am simțit niciodată singură. Ei sunt plasele mele de siguranță.


Ca să rezum cumva, cred că am învățat să trăiesc cu teama de incertitudinea zilelor ce vin și, în același timp, să apreciez tot ce uneori luam de-a gata.


**

Text scris de Bibi (Bianca Tătar), unul din lucrătorii de tineret care m-a încurajat să scriu și de la care am primit mult feedback util în munca de PR la început de drum.


6 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page