top of page
Writer's pictureBea Konyves

Pantofii de prezentare ai lui Bibi




Inima îmi bătea atât de tare încât o auzeam. Îmi treceau prin minte un milion de cuvinte și întrebări. Eram înconjurată de diferite lumini și ecrane. Telefonul meu era conectat la microfon, laptopul meu era conectat la televizorul din fața mea, textul meu era pe foile mele și pe televizor, căștile îmi erau conectate la un dispozitiv mic negru căruia nu îi știu numele și TOTUL a fost conectat la computerul și ecranele magice ale lui Foze.


Și apoi ne-am conectat la juriul european. Am prezentat, domnul primar a prezentat, am răspuns la întrebări și în ceea ce părea să nu fie mai mult de un minut (deși erau de fapt 40), s-a terminat.


Nu-mi amintesc exact cuvintele spuse, dar îmi amintesc cum m-am simțit - uimitor! Inima mea a fost plină de entuziasmul, energia și dragostea pe care toată lumea le-a trimis către echipa noastră până în acel moment. Așa că am vorbit din inimă. Eram la Centrul de Tineret - casa mea profesională, eram în mâinile foarte capabile ale lui Foze și Coco, Diana era la etaj, purtam o ie și o zgărdană pe care le făcuseră străbunica, bunica și mama. Am fost eu și sper că a fost suficient, pentru că pentru prima dată după mult timp, EU am simțit că sunt.

Nu aș putea fi mai recunoscătoare de atât pentru toată lumea și pentru tot ceea ce m-a adus în acest punct.


Sunt Bibi și am avut marea onoare de a prezenta în fața juriului european candidatura municipiului Baia Mare pentru titlul de Capitală Europeană a Tineretului 2023.


4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page