top of page
Writer's pictureBea Konyves

Pantofi în sala de clasă online


Mi se pare că acesta e un nou episod din viața spontană a lucrătorului de tineret. În weekend, mi-a scris fosta profesoară de Mate (care acum e directoarea școlii Lucian Blaga din Baia Mare) și m-a rugat să vorbesc câtorva elevi și tineri de la școală despre mine și experiența mea. Am acceptat cu drag, bineînțeles.



Dar, să vă spun ceva, ce s-a întâmplat azi a fost mult mai mult decât o simplă discuție. Două fete mi-au spus că le-ar plăcea super mult să studieze Creative Writing ceea ce m-a făcut super fericită, iar alți elevi au părut foarte interesați de experiența mea și a celorlalți doi invitați.


Experiența asta m-a umplut de speranță și m-a făcut cu adevărat fericită. Întâlnirea de azi a fost parte dintr-un proiect mai mare în care școala e implicată, iar scopul este să-i susțină pe acești tineri elevi în dezvoltarea lor personală. Este non-formal introdus în sistemul formal și e acolo pentru cei care au cea mai mare nevoie - elevii care sunt prea tineri să se implice în totalitate ca voluntari într-un ONG și care sunt prea tineri să participe la majoritatea proiectelor lor.


Și această experiență se va transforma într-un articol mai târziu. Am multe de făcut, dar asta nu poate rămâne nescris.


2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page