top of page
Writer's pictureBea Konyves

Pantofi Noi (nu cred că vor deveni noroioși)



Relația pe care o am cu pantofii mei e tare ciudată în timpul verii. Ani de zile am purtat doar bocanci și teniși. Vara trecută am început să mă gândesc la espadrile și am construit o colecție drăguță, dar erau prea rupte așa că am adus o singură pereche cu mine.


Îmi iubesc cizmele și tenișii. Pe bune. Dar în acele zile foarte calde de vară, trebuie să recunosc că e mult mai bine să porți ceva ce nu-ți face picioarele să se topească. Iar sandalele astea pe care le-am cumpărat - sunt atât de comode! Au niște catarame pe care le pot ajusta așa că îmi vin perfect.


Pe vremea în care purtam haine negre și bocanci și teniși, cam judecam oamenii care purtau stiluri diferite pe timp de vară. Dacă stilul tău e cu adevărat derivat din pasiunile și valorile tale, de ce l-ai schimba? Cred că senzorii din corpul meu erau puțin stricați - nu simțeam niciun pic de căldură vara, deși purtam bocanci și blugi negri, lungi și tricouri negre.


Bea din 2013, vei purta și tu haine de vară și îți vei da seama cum să le faci parte din stilul tău. Vei fi tot cool și așa, dar vei purta mai multe culori și vei avea un blog în care vei scrie zilnic despre aventurile pantofilor tăi noroioși. Vei continua să porți cizme și teniși, dar nu în miezul verii.



9 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page