top of page
Writer's pictureBea Konyves

Pantofi Leneși Azi




N-am avut o zi de lenevit de ceva vreme, o zi în care să stau doar acasă și să citesc - fără ședințe, fără muncă, nimic, doar relaxare. Am o grămadă mare de cărți care așteaptă să fie citite pentru facultate, iar unele titluri sună extrem de interesant așa că nu pot să nu mă apuc de citit.


Chiar acum, primele două cărți pe care trebuie să le citesc sunt Emma (meh) și Portretul lui Dorian Grey (pe care abia aștept să o recitesc). Le-am citit deja pe ambele așa că acum mai mult analizez și fac notițe critice. Emma e chiar mai interesantă dacă te uiți la ea din acest punct de vedere decât să o citești de plăcere. În continuare nu sunt o fană a acțiunii din roman, dar pot să înțeleg de ce ar fi considerată o carte bună de alții.


S-ar putea să te simți neproductiv în astfel de zile, dar de fapt ele sunt cele mai importante pentru sănătatea ta și pentru a-ți ține viața în ordine. De asemenea, ar fi bine să învățăm să nu ne simțim neproductivi atunci când pur și simplu facem ceva ce ne place. Tu cum îți petreci Sâmbăta?

8 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page