top of page
Writer's pictureBea Konyves

O Carte Grasă - Gata



În 28 Martie am decis să încep să citesc Middlemarch. Mi-a fost frică de grosimea cărții și nu puteam să nu mă întreb oare ce se poate scrie în atâtea pagini. Nu am fost dezamăgită.


Romanul este construit în jurul unei serii de narațiuni care se întâlnesc în cele mai neașteptate momente, fără a fi prea forțate. Felul în care personajele intră în contact unele cu altele e atât de lin și totul este cumva conectat. Trăind 19 ani într-un oraș mic, pot să cred în totalitate că toată lumea se cunoaște cu toată lumea și drama cauzată de cineva care dezamăgește orașul.


Acum am o imagine mult mai clară despre perioada mea preferată - anii 1800. Aș recomanda cartea tuturor celor care vor să înțeleagă mai mult decât istoria vremii, ci mai mult să înțeleagă oameni și mentalități. Din păcate, 919 pagini sunt puțin cam multe, deși cartea e atât de bine scrisă încât pur și simplu nu te poți opri din citit.


Următoarea pe listă e Salem’s Lot de Stephen King. Sper că această carte grasă (+700 pagini) va fi la fel de faină ca și cea pe care am terminat-o acum.



5 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page