top of page
Writer's pictureBea Konyves

Niște noutăți despre viață




N-aveam nicio idee despre ce să scriu azi și nici nu mi-a venit în minte vreo persoană pe care să o invit să scrie, așa că am decis să vă dau niște noutăți despre viață.


Plănuiesc niște proiecte și niște schimbări pe aici. B-Side va avea o nouă casă (și fizic și virtual). Va fi mult de lucru pentru a transfera toate articolele și pentru a reface totul de la zero, dar va fi un pas important. Sper că articolele for fi mai ușor de accesat atât în Română cât și în Engleză și vom reuși să facem totul ceva mai organizat.


Mai sunt și niște proiecte cu Jeanine. A menționat ceva când am invitat-o acum câteva zile. Va fi o combinație de short stories și poze, avem ideea generală, dar trebuie să ne punem jos și să ne plănuim următorii pași. Sunt foarte entuziasmată pentru asta - nu va fi ușor, dar va fi super fain. Pe lângă asta, voi continua să îmi re-scriu articolele vechi și să le combin cu poze concept de la Jeanine.


Între timp, voi mai scrie short stories și articole oricând mă lovește inspirația și, bineînțeles, Aventurile Pantofilor mei Noroioși din fiecare zi.

10 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page