top of page
Writer's pictureBea Konyves

Moș Nicolae




Nu știu cum e asta în alte țări, dar la mine Decembrie e numai despre cadouri. Azi (la noapte, tradițional) Moș Nicolae, Sf. Nicolae, vizitează copiii cuminți și le lasă cadouri simbolice în (sau lângă) pantofi. Iar dacă un copil a fost puțin neastâmpărat primește și un băț - dacă a fost super neastâmpărat primește doar bățul, dar niciun copil nu e super neastâmpărat în realitate așa că nu-i cazul să vorbim despre asta.


Ai mei mă puneau mereu să-mi curăț pantofii pentru ziua asta pentru că „nu lasă cadouri în pantofi noroioși”. Mereu am urât asta. Cum adică să-mi „curăț pantofii”? Ăsta-i trademark-ul meu. Ei bine… Se pare că am fost prea cuminte să-i mai pese cât de noroioși sunt pantofii mei. Și sunt, bineînțeles, modestă.


Cadourile de sub copac nu sunt toate ale mele - n-am fost atââââât de cuminte. Dar trebuia să subliniez că Moș Nicolae lasă cadouri și în pantofii noroioși. Abia aștept să deschidem cadourile după ce postez asta. 😄


P.S. Nu uitați să mergeți mâine la vot. Eu #amvotat deja. Dacă nu votați, vine Moș Nicolae și vă ia înapoi toate cadourile.

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page