top of page
Writer's pictureBea Konyves

Lumea de Afară



Cum măsurile de izolare devin din ce în ce mai relaxate, toți oamenii încep să se reconecteze la lumea de afară. Încă nu mă simt destul de în siguranță încât să călătoresc prea departe de casă, dar plimbările prin Bexley sunt absolut perfecte. Aveam niște resturi de mâncare de care să scăpăm așa că am decis să mergem în pădurea de lângă noi și să le lăsăm undeva pentru vulpi.


Vremea e atât de faină - destul de cald pentru haine de vară, dar nu prea cald pentru un hanorac. Oriunde ai merge, aerul curat și mirosul de flori te vor urmări. De obicei nu îmi plac în mod special florile, dar sunt atâtea flori drăguțe pe aici!



De fiecare dată când vizităm pădurea, ne dăm seama că e mai mare decât credeam. Am făcut o plimbare lungă prin pădure și ne-am întâlnit cu mulți, MULȚI căței prietenoși și veverițe. Din păcate cu toții aveau de mers pe undeva și de mirosit câte ceva așa că nu s-au alăturat Aventurilor Pantofilor Noroioși, dar să-i văd alergând fericiți prin pădure a fost destul pentru mine.




7 views0 comments

Recent Posts

See All

Komentarze


bottom of page