top of page
Writer's pictureBea Konyves

Literatură Română despre Londra în Londra



Din nou trec printr-o perioadă de citit foarte intensiv, înainte să mă apuc iar de citit pentru facultate. În mai puțin de 24 de ore am terminat Trei într-o Călătorie (mă rog...Trei pe Două Biciclete, să folosim traducerea originală) și am început o altă carte - Cimitirul de Teleșpan. E un alt text literar despre Londra, dar de data asta din perspectiva unui Gay Român care se mută în Londra.


Cartea asta m-a prins. Am citit toată după-amiaza ieri, am citit pe bus în drum spre o ședință, am citit pe bus în drum spre casă și voi citi mai târziu și mâine (dacă nu o termin). E a doua oară când citesc o carte în care personajele principale sunt gay - am adorat-o pe prima atât de mult că am adus-o cu mine în UK și o ador pe asta!


They Both Die at the End (Amândoi Mor la Final) de Adam Silvera (prima) e unul din țelurile mele literare. Era din perspective multiple și era UN detaliu despre care eram 95% sigură că autorul nu îl va face bine - finalul. DAR l-a făcut bine. L-a făcut mai mult decât bine. E musai de citit. Și Cimitirul e musai de citit. Nu vă dau mai multe detalii pentru că plănuiesc să scriu un articol întreg despre ea. E o altă carte potrivită la momentul potrivit.


11 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page