top of page
Writer's pictureBea Konyves

La coadă

Câinii sunt foarte entuziasmați când îi scoți la plimbare. Asemenea vulpii din Micul Prinț: „Dacă tu, de pildă, vii la ora patru dupa-amiaza, eu încă de la trei voi începe să fiu fericită”. Asta am fost eu azi dimineață. Am fost câinele și vulpea. Venise timpul pentru cumpărăturile săptămânale.


Prima oprire: la farmacie - în speranța de a găsi măști. V avea deja o mască de bumbac pe care o purta în sezonul gripei (toți ar trebui să o facem, sincer), așa că el era în siguranță. Eu depindeam de o eșarfă care îmi tot pica de pe față. Azi măștile au reapărut în sfârșit! :D



Apoi, cumpărăturile. Sau statul la coadă, de fapt. Toate supermarket-urile au introdus un sistem de stat la coadă în exterior ca să nu fie prea aglomerat înăuntru. Afară e mai ușor să păstrezi distanța de 2m între oameni. Dar mă deranjează să fac cumpărături într-un magazin aproape gol? Chiar deloc! Mă deranjează angajații care reușesc să țină rafturile organizate? Nope! Singura problemă a fost că aveam de făcut cumpărături în două locuri și să stăm la coadă în două locuri ar fi durat prea mult, dar am găsit soluția ușor - unul la ASDA, unul la Sainsbury’s.


Acum: acasă cu cumpărăturile pentru încă o săptămână. A fost frumos să te văd, exteriorule!


7 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page