top of page
Writer's pictureBea Konyves

Introducere: Muddy Shoes - Inktober Short Stories Edition.




E Octombrie iar, pentru artiști, Inktober (ink=cerneală, tuș). „Inktober este o provocare de o lună creată de artistul Jake Parker care se concentrează pe îmbunătățirea competențelor și dezvoltarea unor obiceiuri sănătoase de desenat. În fiecare zi a lunii Octombrie toți cei care participă în provocarea Inktober creează un desen folosind tuș și îl postează online.” (https://inktober.com/). Provocarea a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani așadar au început să se alăture și alte tipuri de artiști (de ex. scriitori). Până la urmă, și scrisul se face cu cerneală, nu-i așa? Așadar, iată Muddy Shoes - Inktober Short Stories Edition.


Luna aceasta voi înlocui postările mele zilnice de non-ficțiune cu, ați ghicit, povești foarte scurte. Va fi greu să pun povești întregi în doar 3 - 4 paragrafe, dar va fi un exercițiu tare bun pentru creativitatea mea.


Și nu voi face asta singură. Voi colabora cu Talentata, Originala, Unica șiiiiii mereu stoarsă psihic de școală - ARIANA VINTILĂ. Tot ea mi-a sugerat și să folosim propt-urile de la #badtober în locul celor originale. Sunt mult mai interesante și pe stilul meu.



6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page