top of page
Writer's pictureBea Konyves

Interacționând cu Oameni


Săptămâna asta am petrecut mult prea mult timp înăuntru. Deși mi-au plăcut cele câteva zile de citit în confortul casei mele, în pat cu un ceai sau o cafea lângă mine, azi m-am trezit cu gândul că e musai să ies din casă.


Mi-am amintit că am o bibliotecă micuță pe strada mea. M-am îmbrăcat, mi-am luat cartea și am luat-o într-acolo ca să descopăr că se deschide doar la 12. Nicio problemă. Nu am renunțat la planul meu. În schimb, l-am amânat cu o cafea la Costa. Cum am intrat, cele două fete barista au început să îmi complimenteze părul! Ador când oamenii au curajul să spună lucruri drăguțe.





Am băut cafeaua și apoi am mers la bibliotecă. Nu am făcut poză papucilor noroioși acolo, dar data viitoare când merg voi face. Și am să mă întorc acolo. Bibliotecarii sunt cei mai faini oameni. Urăsc atunci când filmele îi fac să pară morocănoși pentru că nu-i deloc adevărat. Am fost întâmpinată cu cel mai prietenos zâmbet să iau un loc și să-mi continui cartea. Am descoperit că au ceai și cafea la 60p, dar nu am avut cash la mine așa că a trebuit să le refuz invitația.


Între timp, o prietenă de-a mea îmi spunea cum la kilometri distanță, peste mare, niște doamne în vârstă o judecau pe bus...

7 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page