top of page
Writer's pictureBea Konyves

HWLNG



Sunt iarăși eu. Am terminat cu BAC-ul și pot să spun că sunt oficial studentă la Fotografie la University of Westminster. Sunt foarte mândră și fericită și entuziasmată.


Probabil știți deja că am un cont de fotografie pe Instagram, @sky.s.stories. Acum câteva săptămâni am decis că are nevoie de o nouă identitate. Am creat un logo și m-am gândit la un nume într-una din nesfârșitele convorbiri pe Zoom cu Bea și V. Am început să dau câteva indicii în ultimele zile despre ce urmează să se întâmple. Așadar, tobele vă rog, sky.s.stories devine HWLNG (howling = eng. urlet de lup) - @hwlng.j pe Instagram


Totul a început de la atracția mea către lupi și felul în care gândesc - lupul e și animalul meu spiritual - și mă gândeam că ar fi grozav să combin imaginea lupului cu ceea ce fac eu. Animalele și arta merg atât de bine împreună. Uitați-vă la B-Side Blog și logo-ul cu vulpea (pe care i l-am făcut cadou lui Bea de ziua ei). De asemenea, blogul ei împlinește azi un an și sărbătorește cu un nou articol.


Poză, text și cont nou by Jeanine.


8 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page