top of page
Writer's pictureBea Konyves

Frunze Foșnitoare



După un Septembrie și un Octombrie foarte verzi, frunzele au decis în sfârșit să devină colorate și foșnitoare. Când văd grămezi de frunze pe stradă mereu se activează copilul din mine și chiar nu pot (și nu vreau) să mă opresc din a sări fix în ele. Asta se aplică și pentru bălți.


Al Doilea Lockdown a început ieri. A fost fain să văd că majoritatea oamenilor își purtau măștile și mulți dintre ei le purtau și corect. Sunt muuuult mai puțini oameni care își petrec timpul prin centrul Woolwich-ului, dar cu toții știm că e pentru binele general. Spre norocul nostru, Londra nu a trebuit să treacă printr-un lockdown „de foc” (interzicerea tuturor activităților mai puțin cumpărăturile esențiale).


Săptămâna viitoare mă întorc la facultate (am avut „reading week” săptămâna asta) și o să pot observa mai mult din impactul pe care îl are lockdown-ul asupra zonei. Până acum, toate bune. Să sperăm că țările vor învăța de la una la alta și vor găsi o cale de a opri răspândirea virusului. Mai e și un vaccin pe drum așa că hai să ținem pumnii că lucrurile se vor calma cât de repede.


4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page