top of page
Writer's pictureBea Konyves

Eseurile trebuie să continue

Azi am ascultat primul meu curs online - profesorul nostru s-a înregistrat ca și cum am fi fost în clasă și a distribuit audio-ul cu noi. Toți profesorii noștri încearcă cum pot ei mai bine să micșoreze impactul acestei schimbări bruște. Am primit cel mai drăguț email de la una dintre „seminar leaders” (nu am idee cum să traduc asta în Română), care se încheia cu ‘Stay well everyone! Keep washing those hands etc.’. (‘Rămâneți sănătoși! Continuați să vă spălați pe mâini etc.’).


Învățarea trebuie să continue și eseurile trebuie să continue. Am de făcut un eseu până în 26 așa că mi-am petrecut ziua cercetând. Voi scrie despre identitatea construită social în Metamorfoza lui Kafka și Omul Mulțimii al lui Poe. Va fi un eseu simplu pentru că am adorat ambele povești și am ales un subiect la care mă gândeam chiar înainte să văd cerințele pentru eseu.


Din moment ce nu voi face tare multe în următoarea perioadă, poate vă voi da bucățele din eseul meu aici. Promit că voi încerca să-l fac interesant.


5 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page