top of page
Writer's pictureBea Konyves

E-Citind despre V.W.



Mi-am setat un nou obiectiv azi: îmi doresc să am o e-bibliotecă întreagă cu eseuri și articole literare. Spre deosebire de ficțiune, simt că lucrările „cărturărești” (așa se traduce Englezescul „scholar(ly)” aparent) sunt perfect pentru e-citit. Pentru mine e important să văd și să simt cartea atunci când citesc de plăcere. Totuși, când vine vorba de citit critică literară, prefer să pot să dau copy-paste ușor citatelor atunci când am nevoie de ele.


Ei bine, munca pentru facultate mă ajută deja să-mi construiesc e-biblioteca. Începând cu luna Martie a anului trecut am început să fac research mai mult pe tabletă sau pe e-reader-ul Boox - mi-e ușor să evidențiez, să iau notițe, să dau copy-paste etc.


Ce am făcut azi? Am citit o grămadă de eseuri despre Virginia Woolf și Mrs Dalloway plus feminism, homosexualitate, modernism, Londra, și probabil alte subiecte pe care le-am uitat pentru că nu sunt relevante pentru eseul meu. Mai am de citit câteva capitole pe care le-am selectat dintr-o carte așa că, dacă nu-i cu supărare, mă voi întoarce la „învățat”.


3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page