top of page
Writer's pictureBea Konyves

După două săptămâni de examene…



Am cam terminat și cu al doilea examen. Mâine mai citesc tot o dată și apoi îl trimit.


Cum mă simt după ce am scris 4 eseuri în 2 săptămâni? Obosită. Nu-i ușor să scrii patru texte total diferite fără pauză. Ce a făcut totul să fie și mai obositor, a fost faptul că mi-am dorit să fac research și să găsesc dovezi pentru toate teoriile mele, deși asta era opțional. Examenul „fizic” ar fi fost mult mai puțin obositor - fără critică literară la îndemână, fără să fie nevoie să fac referințe exacte sau să scriu bibliografii. Dar acum că am avut oportunitatea să fac research, de ce să nu profit de ea?


Acum mă pot uita la tot ce am făcut în primul meu an de facultate. O să-mi iau câteva zile să mă odihnesc și să mă gândesc la asta, și apoi o să revin cu un articol. Văd toate cărțile astea pe care le-am citit și care sunt pline de notițe și de bilețele, iar asta mă face foarte fericită.



A fost fain să am musafiri pe aici și vreau să le mulțumesc tuturor! Dacă nu erau ei, aș fi scris despre eseuri și examene în fiecare zi, iar asta ar fi fost plictisitor. Mulțumită lor, am avut idei proaspete de împărtășit în fiecare zi. Cu siguranță voi mai invita oameni - până la urmă, pantofii tuturor merg în aventuri!


7 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page