top of page
Writer's pictureBea Konyves

Două lucruri minunate s-au întâmplat azi!


Mai întâi, au fost cursul și seminarul de la Writing for Stage and Screen (Scriere pentru Scenă și TV). Totul a fost super, dar ceva a fost și mai super. Trebuie să ținem un jurnal creativ și e cea mai bună idee! Va trebui să ne notăm orice gând, orice ne inspiră și orice considerăm că ne-ar putea fi folositor. Și de câte ori n-am întâlnit oameni sau am văzut lucruri care pur și simplu erau material de carte sau de piesă de teatru și îmi umpleam capul cu imaginile alea în loc să le pun pe foaie. De ce nu m-am gândit mai devreme la asta? Le sugerez tuturor celor atrași de partea asta a scrierii creative să încerce să țină un astfel de jurnal.


Al doilea lucru a fost Atelierul Introductiv pentru Student Ambassadors. Mă simt minunat la cursuri și iubesc să scriu și să citesc și toate astea, dar „acasă” e tot acolo unde sunt oportunitățile de voluntariat. Sper să fiu acceptată și pentru următorii 3 ani voi fi plătită să trăiesc viața perfectă pentru mine - să mă implic, să citesc și să scriu.

BONUS: Am reușit să obțin gustul de Noodle Pack acasă! Ne-am luat și de aici Noodle făcuți chiar de thailandezi și chinezi și au fost buni la gust, dar nu aveau gustul pe care ni-l doream noi așa că a trebuit să improvizăm.

10 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page