top of page
Writer's pictureBea Konyves

Dilema Zilei



Am terminat cartea pe care o vedeați pe aici în ultimele zile (și am scris despre ea pe #B-SideBlog - https://bit.ly/razvratitii-CN )


Acum sunt față în față cu o dilemă - când nu ai nicio grijă îți găsești. Vreau să-mi citesc cărțile pufoase pentru că 1. am destul timp să le termin și 2. nu merg nicăieri, așadar nu trebuie să le iau cu mine în ghiozdan. Pe Lista mea De Citit sunt trei cărți pufoase. Una din ele este Ulysses de James Joyce care e mult prea grasă așa că o voi mai amâna o vreme. Așadar rămân cu:


A. Middlemarch de George Elliot - Petrcându-se în anii care au dus la Prima Reformă din 1832, Middlemarch explorează aproape orice subiect de interes pentru lumea modernă: artă, religie, științe, politică, sinele, societatea, relațiile interumane.


B. Salem's Lot de Stephen King - La mii de mile distanță de micul orășel Salem's Lot, doi oameni terifiați, un bărbat și un băiat, încă împărtășesc secretele caselor de lemn și ale străzilor cu copaci pe margini. Trebuie să se întoarcă în Salem's Lot pentru confruntarea finală cu entitatea nespus de malefică care trăiește în orașul lor.


Vă rog, ajutați-mă să aleg în comentarii. Voi face și un poll pe Facebook și Instagram și voi împărtăși rezultatele cu voi mâine.


18 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page