top of page
Writer's pictureBea Konyves

Deci, despre atelierul meu...




Acum vreo săptămână am primit un mail de la Comunitatea ONEdu România despre un program numit Luna Educației Digitale. Am citit mail-ul pe la 10 seara, ora la care mi se trezesc ideile și i-am scris Dianei că vreau să facilitez un workshop despre lucru cu tineri în online. Repede am pus cap la cap niște obiective, am plănuit niște activități și am trimis la verificat. Ziua următoare, împreună cu Diana și Bibi am finalizat și am înscris proiectul în program.


Apoi am așteptat câteva zile să primesc un mail de confirmare, iar Duminică a ajuns. M-am apucat de organizat partea tehnică (cover pentru event, un pic de strategie de social media) și niște mailuri pentru cei care s-au și înscris. Abia ieri am început să promovez pe bune evenimentul și deja am 9 persoane înscrise. Și mă bucur tare.


În 28 Noiembrie o să vedem ce face un Lucrător de Tineret în Context Digital (https://fb.me/e/ddvvfeh3t). Așadar, dacă ești Lucrător de Tineret sau Tânăr Lider (adică ai între 14 - 35 de ani și reprezinți tineri într-un ONG, grup informal sau o instituție), eu te aștept la atelier. Te poți înscrie completând formularul până în 25.11.2020 la ora 23.59.





11 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page