top of page
Writer's pictureBea Konyves

Cărând niște Poezie



Anul acesta am un modul întreg dedicat poeziei (și teatrului). E ciudat pentru mine să petrec atâta timp în jurul poeziei, dar cred că încep să văd niște îmbunătățiri în competențele mele de analiză. Încep să înțeleg unele concepte și să găsesc conexiuni făcând să-mi fie mai ușor să vin cu propriile interpretări.

Poate v-am mai zis de Antologia de Poezie Norton - o carte mare și grasă pe care nu-mi place deloc să o car după mine. Totuși, am luat-o cu mine să pot lua notițe chiar pe paginile ei. De asemenea, o iau cu mine pentru că am fost rugați să facem asta. La fel cum suntem rugați să purtăm mască.

Pe bus, când veneam spre casă, am auzit un polițist explicându-le câtorva tinere (care nu-și purtau măștile) că ar trebui să înceapă să se uite la ele la fel cum se uită la căști. Niciodată nu pleacă de acasă fără ele și rareori le dau jos. Sincer mi-a plăcut argumentul lui super mult. E musai să ne obișnuim să purtăm măști (sau să cărăm o carte gigantică de poezie) la fel cum depindem de căști pentru propriul amuzament.

8 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page