top of page
Writer's pictureBea Konyves

Crăciun departe de Casă


În mod normal azi aș împodobi bradul și casa cu ai mei, am face câteva poze de familie cu fețele curioase, apoi am deschide cadouri, și am mai face câteva poze cu fețele noastre fericite. După aceea, aș merge în cameră și aș scrie un articol rapid de Crăciun pentru B-Side Blog. Noaptea, după ce mi-aș fi vizitat bunicii și unchiul, m-aș întâlni cu prietenii și am merge la colindat.


Anul acesta e diferit. Am deschis cadouri prin Skype, iar poza de familie e o captură de ecran. Colindatul va fi și el tot prin video call. Nu voi scrie nici un articol lung azi. Încerc să înțeleg cum se simte Crăciunul anul acesta. E tot puternic și frumos, dar e diferit. Așa că îmi voi lua niște timp să absorb experiența asta și vă voi povesti totul despre ea peste câteva zile.


În schimb, am postat ultima parte din povestea mea de Crăciun. E un text simpatic cu un final fericit, așadar eu zic că e lectura perfectă pentru ziua asta. Puteți citi aici, pe B-Side Blog: https://bsideblogbk.wixsite.com/home/post/let-it-snow-partea-4-din-4

SAU

Mă puteți asculta pe mine citind aici: https://youtu.be/E0iJfVFd91A



Și stați cu ochii pe blog-ul meu și pe social media pentru că urmează o surpriză.




8 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page