top of page
Writer's pictureBea Konyves

Ce altceva aș putea face?


De la distanță sunt implicată în DEIS, Baia Mare și Candidatura pentru Capitala Europeană a Tineretului #play2023, mâine dimineață voi fi într-o consultare pentru Strategia Națională pentru Tineret a României și mai târziu într-o emisiune online, Context Urban, povestind despre viața de student în UK cu Jeanine și Iza. Mai sunt implicată și în UK datorită organizației non-profit la care lucrez.


Nici nu vreau să știu cum ar fi să nu mă implic. Viața mea ar fi absolut goală. Nici măcar plictisitoare, doar goală. Ador să mă simt obosită la finalul zilei, să mă întind cu o carte bună și o cană de ceai. Bineînțeles, îmi place să-mi iau timp pentru mine, să am zile de leneveală din când în când. Dar de cele mai multe ori, pentru mine, e la fel de relaxant să fii obosit pentru că simți că ai făcut ceva, ai ajutat pe cineva și ai făcut lumea un loc puțin mai bun.


De asta îmi doresc să fiu un lucrător de tineret full-time (deja sunt, într-un fel). Ce altceva aș putea face? Pentru mine, nimic nu mă împlinește mai mult decât a fi implicată.


P.S. Ne vedem mâine, pe Facebook, de la ora 17.00 (ora României) la Context Urban. Orice context poate să fie un context de învățare!


7 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page