top of page
Writer's pictureBea Konyves

Cafea și Istoria Zilei de Mâine



Mi-era dor de o cafea gustoasă care să arate așa bine. Nu am mai băut de ceva vreme - evit cafeina când e foarte cald și nu fac nimic care să consume energie în mod special. Totuși azi e înnorat așadar mai răcoare.


Cafeaua mea era drăguță când am făcut această poză - se pot vedea spuma de lapte, scorțișoara și cacao deasupra. Cum așteptam să se răcească, spuma a început să dispară, iar scorțișora și praful de cacao au devenit parte din lichidul cald. După primele înghițituri, în cană aveam o băutură maro deschis care avea doar gust bun. Dacă îi făceam poză atunci, nimănui nu i-ar fi poftă de cafea acum.


Mulți ar crede că viitorul cu cyborgi, inteligență artificială și roboți e ca și cafeaua mea - poate pare drăguță dar până ajungem acolo va fi chiar mai rău decât credeam (cafeaua rece are gust rău). Eu cred că e fix invers. Abia aștept upgrade-uri pentru oameni. Viitorul e făcut din boabe de cafea și lapte, trebuie să le preparăm. Apoi, în timp, vor deveni normale, dar cafeaua e tot cafea.


7 views0 comments

Recent Posts

See All

Commenti


bottom of page