top of page
Writer's pictureBea Konyves

Caaaaadou!




Vedeți acea ciocolată? E una dintre preferatele mele și AM UITAT CĂ EXISTĂ. Dar Jeanine nu a uitat așa că a complotat cu ai mei și a ascuns un cadou secret în pachetul pe care l-au trimis ai mei săptămâna asta.


Ieri am avut cea mai lungă convorbire pe Zoom - 9 ore încontinuu. Ne plictiseam, dar voiam să fim productivi (a funcționat, o să vă povestesc despre rezultate altă dată). În cele 9 ore am fost sunați că ne-a ajuns pachetul. Mereu îmi place să despachetez și eram deja entuziasmată că Jeanine va lua parte la asta. Mereu ne așteaptă câte o surpriză în pachetele astea. Nici nu bănuiam că de data asta chiar Jeanine era responsabilă pentru surpriză.


Acum sunt bucuroasa proprietară a uneia dintre cărțile lui Freud. Îmi doream asta de așa multă vreme, dar niciodată n-am ajuns să-mi cumpăr. De asemenea, acum mă pot bucura de dulciurile mele preferate din România ȘI de niște Bounty gratis. Aș zice MULȚUMESC, JEANINE, dar voi fi sinceră și voi zice că nu-mi place să am competiție la dat cadouri. EU SUNT MAESTRA CADOURILOR!!! (Dar, pe bune, mulțumesc, Jeanine!)


7 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page