top of page
Writer's pictureBea Konyves

Bestselleruri și Proză Scurtă Modernistă




După cum poate vă amintiți, Joia e cea mai lungă zi la facultate pentru mine cu două seminare de două ore. Dar e și ziua mea preferată pentru că ambele seminare sunt mai mult decât foarte interesante și mereu sunt plină de energie după ele. Aș putea scrie 20 de povești, citi 400 de paginii, și să mut munți.


Ne-am uitat la niște detalii tehnice din Mașina Timpului și ce e în spatele acelor cărți care spun că sunt ‘#1 New York Times Bestseller’ (spoiler: nu putem ști dacă acele liste sunt corecte pentru că cei care le crează nu au acces la toate informațiile). Am fost mai interesată de acele detalii tehnice - frecvența unor cuvinte prin roman, ceea ce mi-a activat vechiul creier de Mate. Mereu am fost conștientă de valoarea logicii Matematice pe care am dezvoltat-o de-a lungul liceului, iar acum am ajuns să înțeleg cum să o folosesc ca scriitoare. Tot știu prea multă Mate pentru asta, dar asta e altă poveste.


Apoi mi-am scurtcircuitat creierul cu niște proză scurtă Modernistă. Vă las versiunea audio a uneia, dedesubt. Sunt super greu de citit. Trebuie să recunosc, sunt atrasă de tipul ăsta de scris - scris care exprimă în loc să comunice sau să reprezinte. E conectat îndeaproape cu fluxul conștiinței și să capturez acest flux natural e unul dintre lucrurile pe care vreau să mă concentrez ca scriitoare.



9 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page