top of page
Writer's pictureBea Konyves

BAC - Ziua 2


Azi am avut a doua probă de BAC, mai precis istorie. Știți că ziceam data trecută că a fost ușor și calm? Ei bine, așa a fost și acum. Stresul meu a fost zero, iar subiectul a fost minunat (practici politice din secolul 20 în România sau mai pe scurt, constituții). Nu o să vă mint, anii sunt oribili și urăsc să îi memorez, dar cu toate astea îmi place istoria și mi se pare fascinantă. La asta a contribuit și profesoara noastră care ne-a ajutat foarte mult în această perioadă și apreciez mult asta.


Aș vrea să fi putut alege BAC la istoria artei pentru că a fost materia mea preferată din tot liceul. Datorită acestei materii mi-a crescut mie pasiunea pentru artă și acum am mereu random facts despre picturi, sculpturi, arhitectură și așa mai departe. Un lucru știu sigur, nu vreau să mă opresc din a învăța chestii despre istoria artei.


Mai am un singur examen de dat. E mâine și e la logică. Am zis-o și o mai spun, pentru mine logica nu are logică. I'm gonna be a free elf after this! (PotterHead joke).


Poză și text - Jeanine.

10 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page