top of page
Writer's pictureBea Konyves

B în Bus




Azi a fost ultima dată când am mers la facultate în 2020. Mai am o săptămână de cursuri, dar sunt toate online. În aer, se simte Crăciunul. Nu pot să nu mă gândesc la temele pe care trebuie să le fac până la începutul lui Ianuarie. Va trebui să încep să fac research și să scriu. Deja am început cu short story-urile pentru că mâine avem o sesiune de feedback. Abia aștept.


Dar bus-ul nu e loc pentru asemenea gânduri. Alea sunt pentru așteptat bus-ul sau pentru când sunt acasă. Pe bus, îmi place să citesc și să-mi las mintea să zboare. Azi îmi ascultam playlist-ul de 2020 „Împachetat” de la Spotify. Mereu sunt așa fericită când pot să văd un rezumat al anului meu în muzică. Am ascultat 3579 de artiști și 858 de genuri muzicale anul acesta. Cred că am ascultat muzică constant cam 85% din 2020.


Mă voi gândi mult la ce a însemnat anul acesta. E aproape un an de când am fost în Baia Mare și vreo 8 luni de când nu i-am văzut pe ai mei față în față. Acesta va fi primul meu Crăciun departe de ei și de prieteni. Dar simt că ceea ce fac este corect. Pentru siguranța tuturor.

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page