top of page
Writer's pictureBea Konyves

B-Side Fiction

Doamnelor și Domnilor, bun venit în noua categorie de pe B-Side Blog - B-Side Fiction! Aici veți găsi proză scurtă, poezii și uneori chiar scenarii, toate scrise de mine.


Azi am postat primul meu short story „public” acompaniat de o poză făcută de Jeanine. E parte dintr-un proiect personal pe care am vrut să-l încep acum o lună, dar din păcate e cam greu să lucrez la el acum. Proiectul? O colecție de proză scurtă inspirată de oameni necunoscuți pe care îi văd în mijloacele de transport în comun. Totul e ficțiune, singura parte reală fiind aspectul personajelor. Deci, din moment ce transportul public e cam gol și ne petrecem majoritatea timpului în izolare, mi-e aproape imposibil să-mi găsesc personaje.


Cele două personaje din poveste - Zoya și Asiatica - sunt două femei pe care le-am văzut în metrou la începutul lui Martie când mergeam să mă întâlnesc cu ai mei la aeroport. Nu aveam nicio idee cine erau și nu știam nimic despre ele, dar aspectul lor le-a transformat în personaje în mintea mea, iar mintea mea le-a transformat în proză scurtă.





6 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page